xalandrinews.gr
ΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΧΑΛΑΝΔΡΙ

Δημοτικές εκλογές 2023: Η Κρίστη Αγαπητού «εκλεκτή» της ΝΔ για τον Δήμο Χαλανδρίου

Κοινοποίηση

Το «χρίσμα» της Νέας Δημοκρατίας στην Κρίστη Αγαπητού για τον Δήμο Χαλανδρίου.

Σε λιγότερο από ένα μήνα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, ο κύβος ερρίφθη και η Κρίστη Αγαπητού είναι η «εκλεκτή» της ΝΔ για τον Δήμο Χαλανδρίου.

Όπως αναφέρουν στελέχη της κυβερνώσας παράταξης, αποτελεί και την υποψήφια που θα στηριχθεί επίσημα, σε αντίθεση με τα σενάρια που διακινήθηκαν περί στήριξης του Χάρη Ρώμα.

Η εξέλιξη να «κλειδώσει» το «γαλάζιο» χρίσμα σε ένα φρέσκο πρόσωπο, αναμένεται να δώσει νέα δυναμική στην υποψηφιότητα της επικεφαλής του συνδυασμού «Αγαπάμε το Χαλάνδρι».

Μετά τη στήριξη από το κυβερνών κόμμα, η Κρίστη Αγαπητού έχει «ανάψει στο φουλ τις μηχανές», βαδίζοντας στην τελική ευθεία για τη μάχη των δημοτικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.

Το βιογραφικό της Κρίστης Αγαπητού
Το βιογραφικό της υποψήφιας δημάρχου Χαλανδρίου, όπως αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του συνδυασμού «Αγαπάμε Χαλάνδρι»:

Οικογένεια & Παιδική Ηλικία

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Χαλάνδρι, εδώ είναι το σπίτι μου, εδώ ζω σήμερα με τη δική μου οικογένεια, εδώ ονειρεύομαι να θέλουν να ζήσουν κάποτε τα παιδιά μου. Όλα αυτά τα χρόνια, δεν κατοικώ απλώς στο Χαλάνδρι. Εδώ ζω. Έμαθα πιάνο στο Εθνικό Ωδείο και ελληνικούς χορούς στο Πολιτιστικό μας Κέντρο. Ήμουν αθλήτρια μπάσκετ στον ΑΟ Πολυδρόσου, υδατοσφαίρισης στον Νηρέα, ενώ έπαιζα τένις στο Tennis Club. Από μικρή μέχρι σήμερα, κάνω ποδήλατο στους δρόμους της πόλης μας. Εδώ κάνω τις αγορές μου, εδώ διασκεδάζω με τους φίλους μου.

Σπουδές & Εργασία

Σπούδασα στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκηση Επιχειρήσεων, ενώ παράλληλα με τις σπουδές μου εργάστηκα στην οικογενειακή επιχείρηση, τον “Άργος του Τύπου της Ανατολής”. Συνέχισα τις σπουδές μου Αγγλία, στο Lancaster University όπου και πήρα το μεταπτυχιακό μου στη Πληροφοριακά Συστήματα (MSc in Information Technology Management and Organisational Change).

Επέστρεψα στην Ελλάδα και στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς για το διδακτορικό μου, με θέμα “Στρατηγική Διαχείρισης Σχέσεων με τους Πελάτες με την υποστήριξη των Nέων Tεχνολογιών” το οποίο και ολοκλήρωσα με άριστα το 2012.

Παράλληλα με την διδακτορική μου έρευνα, εργάστηκα αρχικά στην εταιρεία Roche Pharmacauticals, και αργότερα στο Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Ανέλαβα το 2008 την οργάνωση και τη διοίκηση του Γραφείου Διασύνδεσης του MBA International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, και αργότερα το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πειραιά. Στο διάστημα αυτό είχα την ευκαιρία να βοηθήσω εκατοντάδες φοιτητές στα πρώτα τους επαγγελματικά ή επιχειρηματικά βήματα.

Κοινωνική Δραστηριοποίηση στο Χαλάνδρι

Το 2011 είχα τη τιμή να υπηρετήσω τη πόλη μου ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Υπεύθυνη Ανθρώπινου Δυναμικού, στην εποχή ακριβώς που ξέσπασε η κρίση και περιοριστήκαν σημαντικά οι πόροι του δήμου.

Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

Σε αυτό το περιβάλλον συνετέλεσα στην οικονομική εξυγίανση και τον εξορθολογισμό των οικονομικών μεγεθών του δήμου καθώς και στην εγκαθίδρυση ενός περιβάλλοντος σταθερότητας, που να εξασφαλίζει την αποτελεσματική του λειτουργία.

Ως υπεύθυνη της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικών Υπηρεσιών προσπάθησα να δημιουργήσω και να εφαρμόσω κλίμα ομαδικότητας χρησιμοποιώντας ένα μοντέλο διοίκησης στηριγμένο σε συνεργάτες και στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του κοινού.

Παράλληλα, ως δημοτική σύμβουλος ανέλαβα πρωτοβουλίες όπως η διοργάνωση σεμιναρίων και εκδηλώσεων για τους νέους, ανέργους και εμπόρους της πόλης μας ενώ δημιούργησα ένα θεσμό στη πόλη μας, τον “Αγώνα Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου”, έναν από του πρώτους δημοτικούς αγώνες δρόμου στην Αθήνα.

Επίκουρη Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Πειραιώς

Μετά το τέλος της θητείας μου ως Αντιδήμαρχος, επέστρεψα στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, ως Σύμβουλος Επιχειρηματικότητας, ενώ ήμουν συνιδρύτρια του πρώτης ελληνικής πλατφόρμας επικοινωνίας και διαχείρισης αθλητικών εκδηλώσεων “RunninGreece” και τους ομώνυμου online travel agency.

To 2014 πέτυχα στο σχετικό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ και διορίστηκα στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, στο Κέντρο Ελέγχου Μεγάλων Επιχειρήσεων, όπου και παρέμεινα μέχρι την εκλογή μου ως Επίκουρη Καθηγήτρια στο Τμήμα Τουριστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Διδάσκω Στρατηγική των Επιχειρήσεων, σε πολλά μεταπτυχιακά προγράμματα ελληνικών πανεπιστημίων, ενώ στα πλαίσια της ακαδημαϊκής μου έρευνας έχω δημοσιεύσει αρκετά βιβλία, άρθρα, μελέτες και επιστημονικές έρευνες.

newsbomb.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Χαλάνδρι: Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ – Απόδραση κρατούμενου από το Αστυνομικό Τμήμα

Αναβάλλεται και η συναυλία των ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC στις 6/9 στο Φεστιβάλ Ρεματιάς Χαλανδρίου

Τα τμήματα Εσόδων και Εισπράξεων & Πληρωμών δε θα λειτουργήσουν 2/1/2024