xalandrinews.gr
ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Χαλάνδρι: Ισχυρό μήνυμα δημοτικής αλλαγής και στήριξης στην Κρίστη Αγαπητού

Κοινοποίηση

Το αίτημα για αλλαγή σελίδας στο Δήμο Χαλανδρίου εξέφρασαν χθες με μια μεγαλειώδη συγκέντρωση, εκατοντάδες πολίτες του Δήμου Χαλανδρίου

Το αίτημα για αλλαγή σελίδας στο Δήμο Χαλανδρίου εξέφρασαν χθες με μια μεγαλειώδη συγκέντρωση, εκατοντάδες πολίτες του Δήμου Χαλανδρίου, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της υποψηφίας Δημάρχου Κρίστης Αγαπητού, η οποία εγκαινίασε το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού « Αγαπάμε το Χαλάνδρι», ενώ παρουσίασε και τους πρώτους 52 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο νίκης της δημοτικής παράταξης.

Τα πολιτικά μηνύματα που βγήκαν από την εκδήλωση αυτή ήταν πολλά κι επιβεβαίωσαν πως αποτελεί πλέον ανάγκη για την πόλη του Χαλανδρίου , να υπάρξει μια νέα δημοτική αρχή, η οποία θα δώσει λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που δυσχεραίνουν την καθημερινότητα των κατοίκων κι επαγγελματιών του πολυπληθέστερου Δήμου του Βόρειου Τομέα της Αττικής. Σε μια περίοδο μάλιστα που η πλειοψηφία των πολιτών της χώρας έδωσε καθαρή εντολή να προχωρήσουμε σταθερά μπροστά, το Χαλάνδρι δεν μπορεί πλέον να βρίσκεται πίσω, εγκλωβισμένο σε πολιτικές επιλογές και πρακτικές που δεν μπορούν να εγγυηθούν στην πόλη το μέλλον που της αξίζει.

Γιορτή νίκης με ισχυρά μηνύματα εντός κι εκτός πόλης.

Η εκδήλωση της Κρίστης Αγαπητού έστειλε πολύ ισχυρά μηνύματα εντός κι εκτός της πόλης για τη δυναμική της υποψηφιότητάς της,  αλλά και της ομάδας των υποψηφίων της , που αποτελούν δυναμικά στελέχη της τοπικής κοινωνίας .

Ήταν μία μεγάλη γιορτή νίκης, εν΄ όψει των δημοτικών εκλογών του ερχόμενου Οκτωβρίου. Αλλά κι ένα ξεκάθαρο μήνυμα, ότι το «Αγαπάμε το Χαλάνδρι» δεν είναι απλά ένα επικοινωνιακό εφεύρημα , αλλά  έχει ουσιαστικό περιεχόμενο. Αποτυπώνει το όνομα ενός συνδυασμού και μιας ομάδας ανθρώπων που γνωρίζουν τα προβλήματα του Δήμου, έχουν γνώσεις κι εμπειρία για να διαχειριστούν τα τοπικά ζητήματα, έχουν ξεκάθαρο όραμα και σχέδιο για το μέλλον του Χαλανδρίου, με επικεφαλής μια έμπειρή αυτοδιοικητική επιστήμονα και μητέρα, που θα γίνει με τη στήριξη όλων των πολιτών, η πρώτη γυναίκα Δήμαρχος της πόλης μας.

Ισχυρές παρουσίες στην εκδήλωση

Από την εκδήλωση των εγκαινίων , κατακλύοντας κάθε γωνιά του χώρου που φιλοξενεί το εκλογικό κέντρο ( στο Εμπορικό Κέντρο του Χαλανδρίου που βρίσκεται επί της οδού Κολοκοτρώνη 9 και Γκίνη 6), δεν έλειψε κανείς.

Ήταν όλοι εκεί, διψασμένοι να στηρίξουν την προσπάθεια της Κρίστης Αγαπητού και της ομάδας της, φτιαγμένη με τα πιο καλά «υλικά».

Έβλεπες την καθαρότητα στα πρόσωπα και το πάθος τους για  δημιουργία και μια νέα αρχή για την πόλη που αγαπάμε.

Συγκλονιστική ήταν η παρουσία των νέων, των γυναικών, ανθρώπων κάθε ηλικίας και επαγγελματικής τάξης, που «ζουν κι’ αναπνέουν» για να (ξανά) αγαπήσουν τη πόλη τους και τις γειτονιές της.

Για να δουν πάλι τον δήμο τους πιο ανθρώπινο, πιο σύγχρονο και λειτουργικό, πιο ασφαλή, πιο πολιτισμένο για τις Χαλανδραίες, τους Χαλανδραίους , αλλά και τους επισκέπτες του. Για να δουν την τοπική μας αγορά ξανά να παίρνει τα πάνω της, για να αναδείξουμε ξανά το ανθρώπινο πρόσωπο μιας πόλης που έχει την αλληλεγγύη στο dna της.

Πολλά σημαντικά πολιτικά πρόσωπα στήριξαν με την παρουσία τους το νέο ξεκίνημα για δημοτική αλλαγή στο Χαλάνδρι.

Ήταν μαζί ο πρώην Υπουργός και Βουλευτής Βόρειου Τομέα της Νέας Δημοκρατίας, ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος. Οι πρώην Δήμαρχοι Χαλανδρίου Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος και Γιώργος Κουράσης. Η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αττικής Λουκία Κεφαλογιάννη, που εκπροσώπησε τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη. Ήταν εκεί επίσης ο Νίκος Καυκάλας, η πολιτευτής Άρια Αγάτσα, ο πολιτευτής Μανώλης Κουτσογιαννάκης, η στενή συνεργάτιδα του υπουργού Μετανάστευσης, Δημήτρη Καιρίδη, Βίβιαν Μαργέλου, η στενή συνεργάτιδα της Αναπληρώτριας Κοινοβουλευτικής εκπροσώπου της ΝΔ, Ζωής Ράπτη, Άννα Καπαρέλη η στενή συνεργάτιδα του πρώην Υπουργού και Βουλευτή Βόρειου Τομέα της ΝΔ, Γιώργου Κουμουτσάκου, Χαρά Παπαϊωάννου, ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής ΝΔ του Βόρειου Τομέα Σπύρος Αβραμάκος αλλά και πολλοί εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου παρουσιάζει τις πιο ξεχωριστές στιγμές της στο Χαλάνδρι

Διάκριση για το Χαλάνδρι στα ευρωπαϊκά βραβεία Καινοτομίας στην Πολιτική

Κολυμβητήριο «Ν. Πέρκιζας»: Κλειστό λόγω τεχνικών εργασιών από 27.4 έως 2.5.2024