xalandrinews.gr
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΧΑΛΑΝΔΡΙ

ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ | ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΤΤΙΚΗ | BALLOONS ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Κοινοποίηση

ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ | ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΤΤΙΚΗ | BALLOONS ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

O παιδότοπος “BALLOONS” στο Χαλάνδρι, λειτουργεί από το 1997, συμπληρώνοντας 17 χρόνια ζωής και επιτυχημένης πορείας, στο χώρο της δημιουργικής απασχόλησης και διασκέδασης των μικρών μας φίλων. Δημιουργήσαμε έναν άνετο και όμορφο πολυχώρο, 800 τ.μ., για να παίζουν, με ασφάλεια τα παιδιά αλλά και να χαλαρώνουν οι γονείς και οι συνοδοί τους!

Υπηρεσίες :

Παιδικά Πάρτι
Ελεύθερο Παιχνίδι
Εσωτερική Παιδική χαρά
Παγοδρόμιο, Τραμπολίνο
Ice Rollers (Έως 12 ετών)
Mini Ποδόσφαιρο
Επιτραπέζιο χόκεϊ
Μπασκέτα
Balloοns Garden
Ενοικίαση Φουσκωτών
Φροντίζουμε για την υγιεινή των παιδιών μας, κρατώντας καθαρούς τους χώρους μας σωστά αεριζόμενους και κλιματιζόμενους διαθέτοντας, επίσης, εξωτερικό χώρο καπνιζόντων, αλλά και νέες ειδικές συσκευές καθαρισμού του αέρα, στον εσωτερικό χώρο της εταιρείας, Health Way. Επιπλέον, προμηθευτήκαμε συσκευές καθαρισμού του νερού, για να πίνουν τα παιδιά μας καθαρό νερό, χωρίς βακτήρια και χλώριο!

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε άριστες υπηρεσίες στους γονείς και τα παιδιά, ανανεώνοντας τα παιχνίδια και οργανώνοντας αξέχαστα παιδικά πάρτι, φροντίζοντας για τη διασκέδαση και τη χαλάρωση όλων μας! Ο χώρος του παιχνιδιού ξεκινάει από το εσωτερικό play, που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 2 έως 8 ετών.

Στα Balloons Χαλανδρίου μπορούν όλοι να διοργανώσουν το δικό τους πάρτι, είτε στον εσωτερικό χώρο, είτε στην πίστα Ice Rollers το χειμώνα, είτε στο καταπράσινο Balloons Garden τον υπόλοιπο χρόνο! Τέλος, ας σημειωθεί ότι όλες οι εκδηλώσεις, στον πολυχώρο μας, καλύπτονται φωτογραφικά και βιντεοσκοπικά από τη Photogenic.

Η ασφάλεια στο χώρο μας πιστοποιείται από τον ΕΒΕΤΑΜ, ενώ όλες οι παιχνιδοκατασκευές πληρούν τις προϋποθέσεις και τα πρότυπα της Ε.Ε.

Επισκεφθείτε και εσείς τα Balloons, στο Χαλάνδρι, και δώστε στα παιδιά σας τη μοναδική ευκαιρία να ζήσουν στιγμές απόλυτης ξεγνοιασιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ξεκινά η ανέγερση του νέου 6ου Λυκείου

Ξεκίνησαν τα μεγάλα έργα ανάπλασης στο κέντρο του Χαλανδρίου – Αλλαγή εικόνας μετά από δεκαετίες

Μάνος Κρανίδης: Στο Χαλάνδρι απαιτείται άμεσα αλλαγή προς ένα καλύτερο μέλλον, θα γίνει Δήμος πρότυπο ποιότητας ζωής